Winterslaap voor Big Mama Deffie en Gentlemen Burst

Het jaar 2014 was voor Deffie en Burst erg leerzaam en grensverleggend. Wat hebben ze veel gezien! Wat hebben ze veel mensen mogen meenemen naar mooie plekken in Europa!

Soms waren het mensen met kinderen, soms waren het 30-ers maar er zaten er ook bij die rond de 40 en de 50 jaar waren. Ze zijn zo blij dat ze al deze mensen een mooie vakantie hebben kunnen bezorgen!

Big Mama Deffie:

“Soms kwamen er wel 5 mensen tegelijk slapen, en dat voor een paar weken achter elkaar. Ik vond het super gezellig, want ik kon ze genoeg ruimte bieden. Iedereen nam natuurlijk kleren en spullen mee, en ik had kastruimte in overvloed.”

“Al die tijd en moeite die gestoken is in het in topvorm houden van mijn motor heeft zijn vruchten afgeworpen, ik ben geen enkele keer stil komen te staan.
Maar anders hadden mijn vrienden van de ANWB me natuurlijk geholpen…”

Gentleman Burst:

“Meestal hoefde ik maar 2 personen mee te nemen op reis. Maar of er nou 2 of 4 personen mee gingen op reis, ik heb ze altijd riante en comfortabele slaapplaatsen kunnen bieden. Ze waren ook duidelijk gecharmeerd van mijn uitgebreide keuken en flat screen met automatische schotel…”

“Waarschijnlijk heeft dat ook te maken met het feit dat ik alleen maar het beste wil voor mijn gasten. Met mijn extra sterke en betrouwbare motor en comfortabele voorstoelen van Recaro heb ik iedereen uitgerust op zijn bestemming af kunnen leveren.”

Winterslaap

Winterslaap voor Deffie en BurstNu wordt het voor hen tijd om uit te rusten. Na duizenden kilometers gereden te hebben mag dat natuurlijk ook wel. Het is volop herfst hier in Nederland, en de kans op nachtvorst wordt al groter.

En temperaturen onder het vriespunt houden deze dame en heer niet zo van. Pekel op de weg die opspat tegen hun mooie wielkasten en steeds maar wisselende temperaturen van boven en onder het vriespunt is aan hen niet besteed.

Tenzij het een reis naar het mooie Zuiden is. Als ze mogen kiezen tussen een winterslaap in Nederland of met gasten overwinteren in bijvoorbeeld Spanje dan is de keus voor hen snel gemaakt.

Maar dat zal dit jaar niet meer gebeuren, dat ligt in de planning voor volgend jaar. Hebben deze beiden iets om over te dromen 😉

Voor nu: Slaap lekker deze winter en voor reserveringen kunnen jullie uiteraard doorlopend bij Piet Hein en Marije terecht!

Met een dikke knuffel van Big mama Deffie, en van Gentleman Burst een stevige handdruk voor de heren en een handkus voor de dames.

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.