Wat is het beste moment om een camper te reserveren?

Je kunt een camper het hele jaar door reserveren. Maar wat is het beste moment om een camper te reserveren?

4.1 Voorseizoen

In het voorseizoen heb je nauwelijks te maken met de schoolvakanties, dus dan gaan er minder mensen op vakantie. Dit betekend dat er minder animo is voor het huren van een camper en zijn er meestal voldoende campers te huur.

Daardoor kun je langer wachten met het reserveren van een camper, tot wel een maand voor vertrekdatum. Het kan ook de moeite lonen om te wachten op last minute aanbiedingen.

Wil je voor een langere tijd (meer dan 3 weken) in deze periode met de camper weg, dan is het wel slim om niet te lang te wachten met reserveren. Denk hierbij aan minstens 2 maanden voor vertrekdatum, zodat je verzekerd bent van de camper die je graag wilt huren.

Wat is het beste moment om een camper te reserveren?

4.2 Hoogseizoen

In het hoogseizoen zijn de schoolvakanties wel aan de orde. In deze periode hebben camperverhuurders hun topdrukte. Het is aan te raden om voor deze periode op tijd te reserveren.

Denk hierbij aan ongeveer 3 maanden voor vertrekdatum.

Last minute aanbiedingen afwachten in deze periode is niet aan te raden, je hebt dan niet veel keuze meer. Zowel de keuze in het soort camper als de keuze voor de tijdsbestekken is dan erg beperkt.

Wat is het beste moment om een camper te reserveren?

4.3 Naseizoen

Voor het naseizoen geld het zelfde als bij het voorseizoen.

Maar altijd geldt: Hoe eerder je reserveert, hoe zekerder je bent van de camper die jij graag wilt huren. Daar komt nog bij dat er nog wel eens vroegboekkortingen worden gegeven, waardoor je minder geld kwijt bent aan de huur.

Meer weten? Gratis e-book!

Als je meer wilt weten over het huren van een camper, download dan ons gratis e-book: ‘Alles wat je moet weten bij het huren van een camper’. Vul hieronder je naam en adres in en je ontvangt hem direct!

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.