Met de neus in de boter

We duiken er volop in!

In de zomer welteverstaan. Wat een heerlijk weer is het in Nederland!

Er zullen altijd mensen zijn die het juist niet zo op hebben met weer als dit, maar diegenen kunnen gerust zijn, voor je het weet is het weer voorbij…

Ik mocht een fantastische start hebben van de zomer, want op 20 juni is een droom van me in vervulling gegaan.

Ik ben aan het hardlopen sinds een jaar of 6 en heb de laatste jaren al een aantal keren een halve marathon gelopen. Maar dit jaar was het zover, ik moest en zou mijn eerste marathon (42km) gaan lopen.

Ik zag er wel tegenop; zou ik het wel kunnen? Achteraf gezien was het een kwestie van inschrijven, een trainingsplan maken en je hier aan houden.

In de maanden die volgden heb ik veel gelopen, soms wel 60km per week. Het hebben van een schema helpt erg omdat je precies ziet waar je staat. Je weet dat je goed bezig bent, want je ziet wat je al gelopen hebt en wat je nog moet lopen. En je weet dat als je het schema maar volgt het goed moet gaan komen.

Ik mocht de marathon in de Friese ambiance van het mooie Sneek lopen. En ik heb hem uitgelopen! (doel nummer 1) Fantastisch natuurlijk. Mijn tweede doel was om hem binnen de 4 uur te lopen, maar dat is helaas op 11 minuten na niet gelukt. Soms moet je je doel tijdens de reis bijstellen.

En eigenlijk is dat wel mijn grootste leermoment van dit hele avontuur geweest. Je bereid je ergens op voor, soms wel maanden lang. Je hebt een beeld voor jezelf hoe het zal zijn als het zover is.

Maar als het dan zover is blijkt dat het toch anders is dan je je had voorgesteld en moet je je verwachtingen hier en daar bijstellen. Toch ben je blij dat je je goed voorbereid hebt.

En eigenlijk is dat het zelfde als je voor het eerst op campervakantie gaat. Of voor het eerst naar een bepaald land of gebied op campervakantie gaat. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Maar het is wel erg handig om toch te kunnen genieten als het anders loopt dan je had verwacht.

Een camper huren in de zomerVanuit het zonovergoten Leek wensen wij je een fantastische zomer toe!

PS. Als je niet van dit weer houdt, misschien is het dan goed om alvast na te denken over een vakantie ná de zomer. Je kunt de beschikbaarheid van onze campers hier vinden.

PPS. Zomer aanbieding voor de maand juli 

Meestal hebben we hier een leuke kortingsactie of last-minute voor je staan. Deze keer een link naar een aanbieding via Facebook die je zeker niet mag missen!

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.