Hoe vind ik een goede huur camper?

Als je op zoek bent naar een huur camper, valt het niet altijd mee om de juiste te vinden. Hierbij enkele tips om een huur camper te vinden.

Telefoonboek

Om een huur camper te vinden kun je natuurlijk in het papieren telefoonboek gaan zoeken op ‘camperverhuur’, maar dan vind je alleen de bedrijfsmatige verhuurders.

Google

7Door een zoekopdracht in Google in te voeren kun je makkelijk veel vinden. Enorm veel. Daarom is het belangrijk dat je de juiste zoekwoorden intypt.

Afhankelijk waar je naar op zoek bent kun je zoeken op bijvoorbeeld:

Marktplaats.nl

8Op de website www.marktplaats.nl wordt steeds meer aangeboden, en ook de verhuurders van campers bieden hier hun campers aan. Veelal worden hier particuliere campers aangeboden, maar ook bedrijven zijn hier actief.

Speurders.nl

Ook op de website www.speurders.nl kun je verhuurders van campers vinden. Hoewel deze site wat minder vertegenwoordigt is door camperverhuurders, kun je hier zomaar een aanbieder treffen die niet op andere sites staat, omdat je op speurders.nl vooralsnog gratis kan adverteren.

Startpagina’s

Ook zijn er verschillende startpagina’s waarop camper verhuurders adverteren. Hieronder heb ik er een paar voor je op een rijtje gezet.

Er zullen ongetwijfeld nog veel meer plekken zijn op het internet om een camper te huren, maar hierbij heb ik de belangrijkste en meest gebruikte bronnen voor je genoemd.

Meer weten? Gratis e-book!

Als je meer wilt weten over het huren van een camper, download dan ons gratis e-book: ‘Alles wat je moet weten bij het huren van een camper’. Vul hieronder je naam en adres in en je ontvangt hem direct!

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.