Afvinklijst campervakantie

Hoe kun je een camperreis voorbereiden? Deel 1 van 2

‘Een goede voorbereiding is het halve werk’ wordt vaak gezegd. Ook voor een campervakantie gaat dit op. Door de juiste voorbereidingen te treffen kun je extra genieten van je vakantie. Hierbij deel 1 van 2 van tips hoe je een camperreis voorbereiden kunt.

Leer de camper alvast een beetje kennen

Als je een camper gaat huren kun je meestal de camper wel even bekijken voordat je daadwerkelijk met de camper weg gaat. Je weet dan precies wat je krijgt, en dat is de beste indruk die je kan krijgen.

Verdiep je alvast een in de werking van een camper. Je hoeft dit dan tijdens je vakantie minder uit te zoeken en heb je meer tijd om te genieten van je vakantie.

Dit kun je bijvoorbeeld doen door dit artikel door te lezen: http://www.countrycamperverhuur.nl/hoe-werken-campers/

Zelf meenemen

Wat je zelf mee moet nemen tijdens de campervakantie hangt deels af van hoe goed de camper is uitgerust.

Waar je als eerste aan moet denken is een keuken inventaris zoals pannen, borden, bekers en bestek. Maar ook stoelen en een tafel voor buiten zijn belangrijke spullen om mee te nemen.

Wat je verder mee neem als je met een camper op vakantie gaat is voor iedereen weer anders. Je neemt mee wat jij zelf denkt dat belangrijk is. Denk er wel om dat je in verband met het gewicht niet te veel spullen mee neemt.

Camper inpakken

Hoe kun je een camperreis voorbereiden?Als je de camper gaat inpakken, zorg er dan voor dat je dit slim doet. Maak bijvoorbeeld een lijst van alles wat je mee wilt nemen.

Als je dan op de helft bent met inpakken, kun je goed inschatten of alles wat je nog meer mee wilt nemen nog in de camper gaat passen.

Wij hebben een afvinklijst gemaakt van dingen die wij mee nemen op campervakantie, misschien heb je er wat aan: http://www.countrycamperverhuur.nl/afvinklijst-voor-een-camper-vakantie-2/

Verder is het slim om de lichte spullen in de bovenkastjes te stoppen en de zware spullen in de lage opbergruimtes, zoals onder de banken. Het is voor een prettig en comfortabel rijgedrag van de camper belangrijk om het zwaartepunt zo laag mogelijk te houden.

Deel 2

Lees ook deel 2 over hoe je een camperreis voorbereiden kan 😉

Meer weten? Gratis e-book!

Als je meer wilt weten over het huren van een camper, download dan ons gratis e-book: ‘Alles wat je moet weten bij het huren van een camper’. Vul hieronder je naam en adres in en je ontvangt hem direct!

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.

Deel dit:

Comments 2

  1. Pingback: Hoe kun je een camper reis voorbereiden? Deel 2 van 2

  2. Pingback: Met de neus in de boter - Country Camper Verhuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.