Hiermee voorkom je hoge kosten achteraf bij het huren van een camper

Als je een camper huurt, wil je niet achteraf met hoge kosten zitten. Dit kun je voorkomen door je vooraf in te dekken.

In de video vertel ik welke risico’s je loopt als je een camper huurt en hoe je dit risico zo klein mogelijk kan maken tegen geringe kosten.

Laat helemaal onderaan in de reacties weten wat jou ervaringen hiermee zijn.

 

 

Deel dit:

Comments 2

  1. wij hebben inderdaad slechte ervaringen met het huren van een camper!! via Camptoo huurden wij voor 2 weken een camper alles goed, verhuurder vonden wij een beetje een zeurpiet maar goed er waren heel veel mankementen waar we niet op gerekend hadden omdat je een tussenpersoon hebt die voor alles zorgt!! dan is 948 euro een hoop geld voor deze camper van 16 jaar oud er zat een scheur in het badkamervloertje wat gedurende de vakantie natuurlijk erger werd stom, je weet het en toch vergeten een foto te maken en ja hoor de eigenaar had al getekend voor okay en gaat daarna een claim indienen leuke terugkomst!!!

  2. Jawel…dat herken ik! Ook wij hadden voor een maand een camper gehuurd via camptoo. Bij thuiskomst werden ons schades verweten die inmiddels oplopen tot zo’n €1800.-
    Een aantal schades zijn terecht en die proberen we nu te verhalen op onze (doorlopende) reisverzekering. Wij hebben hier veel van geleerd en raden met klem een reisverzekering aan. Achteraf zeggen we “hadden we ook het eigen risico maar afgekocht voor €8.- per dag”. Dus dat wil ik ook meegeven als tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.