Een nieuw idee en luxe kamperen

Luxe kamperenEn daar was het, vanuit het niets; Een griepvirus. Het gebeurd iedereen wel eens, dat je lekker aan het werk bent en ineens gebeurd er wat waardoor je al je plannen moet opgeven of verzetten. Zelf was ik lekker druk druk, totdat ik me ineens niet zo goed voelde en zomaar 2 dagen ziek op bed lag.

En als je dan op bed ligt heb je genoeg tijd om over dingen na te denken.

“What doesn’t kill you, only makes you stronger”

Ik lag wat tussen de koortsaanvallen door te mijmeren wat ik nog meer kon doen voor mijn klanten. We hebben al een leuk gratis e-book voor je gemaakt over kamperen met een camper in combinatie met kinderen.

Dat is natuurlijk heel specifiek voor mensen met kinderen, hoewel in het e-book ook veel algemene tips staan.

Nieuw e-book!

Daarom heb ik besloten nog een ebook te gaan schrijven, meer algemeen en voor iedereen bruikbaar.

Het zal gaan over het huren van een camper, waar je allemaal op moet letten en hoe het bij de verschillende verhuurders werkt. Ik krijg bij bezichtigingen van onze campers veel vragen van mensen die ik in dit boek ga verwerken.

Dan weet je dat alvast, dat boek gaat er dus aankomen, en de planning is om het eind juli klaar te hebben.

Zo, daar staat het, er is geen weg meer terug…

Luxe kamperen

Luxe kamperen met een goede stereoDan nog wat anders. Ondertussen hebben we ook enkele verbeteringen aangebracht aan de luxe 4 persoons camper. Er is een nieuwe tv ingekomen met ingebouwde dvd speler en ook de stereo hebben we vernieuwd.

Het is nu mogelijk om via bluetooth muziek af te spelen en ook handsfree bellen behoord tot de mogelijkheden.  We hebben specifiek gekozen voor een installatie met een usb en aux ingang aan de voorkant. Zo kun je op allerlei manieren je eigen muziek afspelen. Natuurlijk is een ‘ouderwetse’ cd afspelen ook gewoon te doen 😉

Ervaringen van anderen

Als je nog twijfeld om een camper te gaan huren, hier hebben wij de ervaringen staan die anderen met onze campers hebben gehad. Lees het gerust eens door en als je eerst nog even wil komen kijken voordat je komt huren is dat geen enkel probleem.

 

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.