De voor- en nadelen van een integraal camper huren

Er zijn verschillende soorten campers te huren. Grofweg zijn dit de soorten: Buscampers, Half-integraal campers, Integraal campers en Alkoof campers. In dit artikel behandel ik de integraal camper. Waarom wel of geen integraal camper huren, dat is nu de vraag.

Integraal campers

Integraal camper hurenIn tegenstelling tot de Half-integraal camper hoeft de cabine van een Integraal camper niet meer betrokken te worden bij de leefruimte, simpelweg omdat dat standaard al zo is. Hij is volledig geïntegreerd!

De cabine heeft dezelfde afmetingen (Hoogte en breedte) als de rest van de camper. Daardoor zie je aan de buitenkant ook niet meer wat voor bus er van oorsprong onder zit.

Voordelen

  • Integraal camper huren met veel ruimteDeze camper heeft een grotere leefruimte (Zie foto).
  • Meestal is er in de cabine een hefbed geplaatst. Dit is een volwaardig 2 persoonsbed die je naar beneden kunt laten zakken.
  • De extra ruimte bij de bestuurdersplaatsen zorgt voor meer zicht naar buitenzowel tijdens het rijden als tijdens het kamperen.

Nadelen

  • Een integraal camper is meestal voor niet meer dan 4 personen geschikt.

Meer weten? Gratis e-book!

Als je meer wilt weten over het huren van een camper, download dan ons gratis e-book: ‘Alles wat je moet weten bij het huren van een camper’. Vul hieronder je naam en adres in en je ontvangt hem direct!

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.