De voor- en nadelen van een half integraal camper huren

Er zijn verschillende soorten campers te huren. Grofweg zijn dit de soorten: Buscampers, Half-integraal campers, Integraal campers en Alkoof campers. In dit artikel behandel ik de Half integraal camperAls je een half integraal camper huren gaat wil je natuurlijk wel weten wat dit precies is.

Half -integraal campers

Half integraal camper hurenBij Half-integraal campers kan de cabine, de plek waar de bestuurder zit, vaak betrokken (geïntegreerd) worden bij de leefruimte van de camper. Vaak, want niet altijd. Hierdoor wordt de leefruimte vergroot met de ruimte van de cabine.

Dit wordt gerealiseerd doordat de beide voorstoelen draaibaar zijn. Zo kun je tijdens het stilstaan twee extra zitplaatsen creëren.

Bij een Half-integraal camper kun je aan de buitenkant van de cabine nog zien welke bus gebruikt is als onderstel voor de camper.

Voordelen

  • De camper is mooi gestroomlijnd, dit is natuurlijk gunstig voor het brandstof verbruik.
  • Er zit een vast bed achterin de camper, waardoor je s’ avonds geen zitplaatsen hoeft om te bouwen.
  • Er bestaan een 2, 3 en 4 persoons Half-integraal campers. Bij de 4 persoons kun je de treinzit ombouwen tot een 2 persoons bed. In de nieuwste campers hebben sommige Half-integraal campers een hefbed voor twee personen.
  • Vaak zit er een bergruimte onder het vaste bed dat van buiten te bereiken is. Dit is erg handig voor stoelen en andere attributen die nat en vies kunnen worden.

Nadelen

  • Naamloos1Omdat deze camper wat lager is dan andere modellen kan er minder bergruimte in de camper zitten.
  • Het vaste lage bed neemt veel (loop)ruimte in die na het slapen niet te benutten is (Zie plaatje).

Meer weten? Gratis e-book!

Als je meer wilt weten over het huren van een camper, download dan ons gratis e-book: ‘Alles wat je moet weten bij het huren van een camper’. Vul hieronder je naam en adres in en je ontvangt hem direct!

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.