Camper wasstraat

Camper wasstraat, waar en hoe?

De camper wasstraat

Camper wasstraatAls je geen zin hebt of je hebt simpelweg de energie niet om de camper zelf schoon te maken kun je er voor kiezen om de camper door een camper wasstraat te doen. Let wel; door een camper wasstraat. De wasstraat voor  personen auto’s is hiervoor niet geschikt. We hebben een lijst met camper wasstraten door heel Nederland voor je. Een wasstraat speciaal voor campers, gebruikt schoonmaakborstels die geen krassen maken op de ramen die van kunststof zijn. Toch wordt het gebruik van een automatische wasstraat meestal niet aangeraden. De kunststof ramen zijn namelijk erg gevoelig voor krassen. Gelukkig zijn er veel wasstraten die de camper met de hand wassen. Dan weet je zeker dat het wassen goed en grondig gebeurd, ook in alle kieren waar een automaat niet bij kan.

Een half uurtje

Eerst wordt de camper gewassen en vervolgens wordt deze van een waslaag voorzien. Meestal duurt dit ongeveer een half uurtje. Gemiddeld ben je voor een camper wasbeurt bij de wasstraat €45,- kwijt. Als je deze prijs afweegt tegen het laten schoonmaken door de verhuurder, is het prijsverschil niet groot. Daar komt nog bij dat als je nog nooit met een camper door een wasstraat bent geweest, er ook nog een risico is dat er iets misgaat.

Wasbox

Je kunt er ook nog voor kiezen om de camper in een wasbox schoon te maken. Meestal is een wasbox hiervoor groot genoeg. Wasboxen zijn overal wel te vinden. Het nadeel van een wasbox is dat je meestal met een hogedruk reiniger werkt die schadelijk kan zijn voor stickers en sierlijsten. Ook is het werken met muntjes niet echt prettig (De tijd tikt maar door…). Bij wasboxen speciaal voor campers is er meestal een brug zodat je ook het dak kan schoonmaken. Je bent aan dit alles natuurlijk extra tijd kwijt. Je zult immers naar de wasstraat moeten (om)rijden, en meestal gaat dit van je vakantie tijd af! Bekijk hier de lijst met camper wasstraten!

Meer weten? Gratis e-book!

Als je meer wilt weten over hoe je campers moet behandelen, download dan ons gratis e-book: ‘Alles wat je moet weten bij het huren van een camper’. Vul hieronder je naam en adres in en je ontvangt hem direct!

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.

Deel dit:

Comments 1

  1. adressen in jullie bestand hebben wasstraten (voor campers) niet hoger dan 2meter.
    er zijn haast geen wasstraten te vinden voor een hoogte van 2.5m1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.