Camper huren Roden? Country Camper verhuur

Camper huren Roden – Wij zitten echt vlakbij!

Camper huren RodenOp nog geen 10 minuten rijden vanaf Roden vind je Country Camper Verhuur. Daar huur je een ruime camper die van alle gemakken is voorzien en klaar staat voor jouw avontuur. De campers zijn uitstekend onderhouden en je komt er goed mee voor de dag.

Omdat het geen gloednieuwe maar goed onderhouden youngtimers betreffen, zijn de prijzen erg betaalbaar en de voorzieningen in de camper op niveau.

Betaalbaar
We zijn gevestigd in Leek, wat naast Roden ligt. 
Onze prijzen zijn inclusief alles; inclusief pechhulp verzekering, inclusief boekingskosten, geen beperking op het te rijden kilometers en inclusief minstens 1 grote volle gasfles. 

De campers zijn voorzien van tot wel 5 volwaardige slaapplaatsen en 6 zitplaatsen met gordel. Ook aan opbergruimte is geen gebrek.

Campers bekijken

Bezienswaardigheden Roden

Ot en Sien
De omgeving van Roden is prima per camper te ontdekken. Zo staat in Roden het wereldberoemde beeld van Ot en Sien. Wie kent de platen van deze twee hoofdfiguren uit

Ot en Sien te bezichtigen in Roden

oudere kinderverhalen nou niet?

Nederlands Museum Kinderwereld
En als je dan toch in de kinderlijke sferen bent, breng dan ook gelijk een bezoek aan het Nederlands Museum Kinderwereld. Hier is een collectie oud speelgoed te vinden en veel mogelijkheden voor kinderen om zelf te kunnen knutselen en spelen. Voor de ouderen is het een feest van herkenning.

Landgoed Mensinge
Ook kan er een bezoek gebracht worden aan landgoed Mensinge. Hier kan een rondleiding gekregen worden door het landhuis, het museum kan worden bekeken, of er kan gewandeld worden over het landgoed. En als je dan zin in een hapje eten hebt, kan er een biologische lunch of high tea genuttigd worden in Cuisinerie Mensinge.

Overnachten met de camper

Gratis overnachten
Overnachten met de camper in RodenAls je met de camper in of rond Roden wilt neerstrijken dan zijn er voldoende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld gratis bij het restaurant De Pompstee staan aan de Brink 25. Voorwaarde is dan wel dat je even een hapje komt eten. Er is plek voor 10 campers, en je mag er 24 uur staan met de camper.

SVR Camping
Verder is op 2 km rijden van Roden SVR camping De Holbargen te vinden. Een overnachting kost 10 euro en er is plaats voor 6 campers. Het centrum van Roden is vanaf de camping per fiets prima te doen. Op deze camping is er de unieke mogelijkheid om een ballonvaart te boeken. Het adres is J.P.Santeeweg 116 te Nietap.

Steden
Vanuit roden kunnen er ook steden bezocht worden. Roden ligt bijvoorbeeld op zo’n 20km van Groningen en Assen.

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent geraakt in de omgeving van Roden en het lijkt je leuk om dit per camper te doen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Campers bekijken

Deel dit: