Camper huren Leek? Country Camper Verhuur

Camper huren Leek – ruime en betrouwbare campers

Camper huren LeekIn het Groningse dorp Leek vind je Country Camper Verhuur van Piet Hein en Marije Bouwkamp. Hier verhuren wij onze betaalbare en betrouwbare campers.

Vanuit Leek kun je jouw campervakantie prima starten in de Noordelijke provincies. Leek is namelijk gelegen op het punt waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe bij elkaar komen. Je kunt dus praktisch alle kanten uit!

Om niks te hoeven missen van wat de omgeving van Leek te bieden heeft, is het rondtrekken per camper een perfecte suggestie.

Onze campers zijn van alle gemakken voorzien. De prijs-kwaliteit verhouding houden wij altijd optimaal. Daar komt nog bij dat wij All-in tarieven hanteren. Dit betekent dat er geen boekingskosten of een kilometerheffing overheen komen.

 

Campers bekijken

Overnachten per camper

Er zijn voldoende camperplaatsen in de omgeving van Leek te vinden. Zo kun je onder andere aan het Leekstermeer overnachten op camping Knosse.

Landschap

Het landschap rondom Leek wordt het gekenmerkt door groene weilanden, akkerbouw en boomwallen. Het landschap sluit het meeste aan bij dat van Drenthe. Noordelijk is het landschap opener (meer als dat van de provincie Groningen) en Zuidelijk van Leek is het bosrijker.

Wat is er te doen

Landgoed Nienoord LeekJe kunt het unieke landschap en de mooie dorpjes rondom Leek uitstekend per camper ontdekken. Er zijn verschillende bezienswaardigheden die je kunt bezichtigen. Zo kun je een bezoek brengen aan landgoed Nienoord. Bij dit landgoed is een rijtuigenmuseum gevestigd met ongeveer 250 koetsen en arrensleden! Ook is er een openluchttheater en een filmhuis gevestigd.

Met de prachtige natuur en het Leekstermeer in de buurt zijn er verschillende fiets- wandel- en vaarroutes te vinden.

Omliggende plaatsen

Een aantal grote plaatsen liggen onder handbereik. Zo ben je binnen enkele minuten in Groningen, Drachten, Zuidhorn of Roden. Dit zijn erg leuke plaatsen om met de camper te gaan bekijken.

Campers bekijken

Deel dit: