Camper huren Groningen? – We zitten vlakbij!

camper huren groningen

Klik op de afbeelding om alle campers te bekijken!

Camper huren Groningen kan in Leek, 15 minuten rijden vanaf de stad Groningen. Daar vind je ons camper verhuur bedrijf, Country Camper Verhuur!

Je kunt bij ons ruime en luxe campers huren. Onze campers hebben namelijk minimaal 4 volwaardige slaapplaatsen, een keuken met warm en koud water en natuurlijk kookgelegenheid.

Ook heeft elke camper een koelkast met vriesvak en een eigen toiletruimte mét vast toilet.

Campers bekijken

Comfortabele camper huren Groningen

Met deze voorzieningen kun je overal op een luxe manier kamperen. Het enige wat je hoeft te doen is de motor uitzetten als je bent aangekomen 😉

Je bed ligt klaar, de keuken is klaar voor gebruik, en als het goed is heb je mooi weer uitgekozen om van te genieten. Mocht dit laatste niet het geval zijn, dan is het enige wat je hoeft te doen de motor weer starten en een andere plek uitkiezen waar het aangenamer is.

Camper huren Groningen begint dus in Leek. In principe is er geen eindbestemming, behalve de loods waar onze camper in gestald worden als ze staan te wachten op een nieuw avontuur.

Want telkens als je de camper ergens hebt neerzgezet om van de omgeving te genieten, is er de volgende dag of een paar dagen later wel weer een nieuwe plek die ideaal is om te verblijven. Zo heb je de hele vakantie het idee dat de minivakanties zich aan elkaar rijgen.

Goed onderhouden camper huren Groningen

Martinitoren GroningenMisschien is het nog wel even leuk om te vermelden dat wij onze campers laten onderhouden bij de Fiat dealer van Leek, Auto Egberts. Hier werken namelijk monteurs die al jarenlange ervaring hebben met het onderhouden van campers.

Het merendeel van de campers die in Nederland rondrijden hebben als basis het onderstel van de Fiat Ducato. Zo ook al onze campers. Het was dan voor ons ook een logische keus om met een Fiat dealer te gaan samenwerken.

Niemand heeft er wat aan om met pech onderweg stil te komen staan, en op deze manier proberen we er alles aan te doen om dit te voorkomen. En dat lukt erg goed kunnen we wel stellen!

Voor ‘camper huren Groningen’ ben je bij ons dus van harte welkom.

Campers bekijken

Deel dit: