Camper huren duur? Tip!

Camper huren duur? Tip van de maand!

Lijkt het je leuk om onze camper te huren, maar vind je de week tarieven in de zomervakantie te hoog? Dan kan het nog wel eens erg lonend zijn om het internet af te speuren. Bij het rondspeuren moet je er wel om denken dat je ook de kleine lettertjes leest. Sommige verhuurders brengen nog wel eens boekingskosten in rekening, of je moet voor elke wissewasje bijbetalen.

Ook kun je alleen een lang weekend of een midweek een camper huren. In de camper ben je er even helemaal tussenuit en je kunt neerstrijken waar jij wilt. Een reis van 1000km is hier helemaal niet voor nodig! Sterker nog, Nederland heeft echt veel te bieden voor camperaars. Lees je in en je zult zien dat er voldoende camperplaatsen in Nederland zijn.

Als je langer weg wilt, kun je er ook voor kiezen om in het voor- of najaar op pad te gaan. Dan zijn de tarieven voor het huren van de camper een stuk lager als in het hoofdseizoen.

In tegenstelling tot het kamperen met een tent zit er in onze camper standaard een standkachel. Deze werkt op gas en verwarmt de hele camper! Ook bij temperaturen onder de tien graden is het dan heerlijk wakker worden.

Uiteraard is reserveren mogelijk, hij is nog beschikbaar.

Dit was de tip uit een editie van onze Country Kampeer Tips. Lees de volledige editie hier.

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.