Camper huren Drachten? Country Camper Verhuur

Camper huren Drachten – We zitten vlakbij

Camper huren drachtenNog geen 20 minuten rijden vanaf Drachten ligt aan de A7 het dorp Leek, waar je Country Camper Verhuur kunt vinden. Bij ons kun je campers huren om het Avontuurlijke Buitenleven te ervaren. De campers worden goed onderhouden en zijn geschikt voor 1 t/m 5 personen.

Onze campers zijn met hun krachtige motoren en uitgebreide uitrusting klaar om een mooie reis door Nederland en de rest van Europa te maken. Kom gerust eens langs om ze te bekijken!

Ook kun je er voor kiezen om op onze site een eerste indruk te krijgen, klik daarvoor op onderstaande blauwe knop.


Campers bekijken


Leuk! Maar nu nog even niet

Ben je op dit moment nog niet van plan om een camper te huren maar lijkt het je wel leuk om dit in de toekomst eens te doen? Leer meer over campers en campervakanties en ontvang ons gratis e-book! Vul rechtsboven op deze site je naam en je email adres in. Ook blijf je dan op de hoogte van onze andere tips. 

Ontdek Drachten

Als je er voor kiest om onze camper te huren, dan kun je alle kanten op. Daarvoor hoef je echt niet gelijk mijlenver te rijden! Wij hebben in onze directe omgeving al leuke steden en dorpen die de moeite van het bekijken waard zijn. Zo kun je een bezoek brengen aan de stad Groningen, maar ook Drachten is erg leuk om eens met de camper te bezichtigen. 

Camperplaatsen Drachten

Camper huren drachtenDrachten is campervriendelijk en dat bewijzen ze door in ieder geval op 2 plekken camperplaatsen beschikbaar te stellen. Zo kun je met de camper op het parkeerterrein van VV Drachten, wat openbaar is, overnachten. Deze is te vinden aan de Gauke Boelensstraat en hier zijn 5 plekken beschikbaar.

Ook bij de jachthaven aan Op ‘e Wal in Oudega is een openbaar parkeerterrein. Hier mag je gratis je camper neerzetten om te overnachten. In oudega zijn 2 camperplekken beschikbaar.

Wat is er te doen in drachten

Op youtube vonden wij een leuk filmpje dat in 2 minuten laat zien wat Drachten zelf allemaal te bieden heeft:

Drachten heeft een gezellig centrum waar veel verschillende soorten winkels te vinden zijn. Ook voor een hapje eten kun je er goed terecht, er zijn veel cafe’s en restaurants te vinden.

Liever geen drukte

Als je meer voor je rust naar Friesland wil komen kun je er voor kiezen om met de camper naar de bossen van Beetsterzwaag te gaan, wat nog geen 10km van Drachten vandaan ligt. Hier kun je prima wandelen en fietsen.

En ook als watersporter kom je aan je trekken. Zo kan er gezeild worden vlakbij De Veenhoop.

Nationaal park

Wat wij als laatste nog willen aanraden is een bezoek aan Nationaal park De Alde Feanen. Hier zijn veel verschillende soorten planten en dieren te vinden. Ook dit park ligt vlakbij Drachten.

Je bent Welkom!

Zoals je kunt lezen is er voldoende in de buurt van Drachten te beleven, en een camper is erg goed geschikt om al dit moois te ontdekken. We zien je graag komen!

Campers bekijken

 

Deel dit: