Een camper huren in Buitenpost?

Camper huren BuitenpostBen je op zoek naar een camper in Buitenpost? Dan ben je bij Country Camper Verhuur aan het juiste adres. Wij hebben verschillende campers in de verhuur zodat je altijd met een goed gevoel je campervakantie kunt beginnen.

Verder willen we je dit nog even op het hart drukken. Als je vanuit Buitenpost bij ons een camper komt huren beloven wij je het volgende:

Superservice: Altijd persoonlijk contact binnen 24 uur
 Betrouwbaar: Uitstekend onderhouden én eersteklas verzekerd
 Toegankelijk: Met je gewone rijbewijs in de campers rijden
 Transparant: All-in; géén reserveringskosten & kilometertoeslagen
 Nette campers: Start je vakantie goed

Voor het eerst

Als je voor het eerst met een camper op pad gaat, is het misschien goed om je in te lezen wat dit allemaal inhoud. Want kamperen met een camper is heel wat anders dan in een caravan, tent of in een huisje.

Gratis boek over campers

Je kunt daarvoor een van onze boeken gratis downloaden, dat kan hier. Je krijgt dan een pdf bestand toegestuurd met alle benodigde informatie daarin over campers.

Campers bekijken

Bezichtigen

Natuurlijk is het geen probleem om de campers van tevoren te bezichtigen. Bel of mail ons even en maak daarvoor een afspraak.

Als je de camper komt ophalen krijg je een uitgebreide uitleg, zodat je precies weet hoe alles werkt. Ook in de camper zelf kun je een gebruiksaanwijzing vinden. Verder is het natuurlijk altijd mogelijk om tijdens je vakantie ons even te bellen, mailen of een berichtje te sturen.

Met de camper in Buitenpost overnachten?

Als je van plan bent om een nachtje te verblijven in de buurt van buitenpost, dan kan dat bij wegrestaurant Twijzel, 3 km van Buitenpost. De camperplaatsen zijn aan de achterkant van het restaurant en het is gratis. Als bedankje is het natuurlijk wel zo leuk om even binnen een lekkere maaltijd te nuttigen.

Je kunt deze camperplaats vinden aan de Wedzebuorren 17 in Twijzel. Ze zijn op Maandag gesloten. Het telefoonnummer is +31511543300.


Voorkant e-book 4Boek over campers. Gratis.

Bestel gratis ons makkelijk te lezen boek met daarin alles om de valkuilen bij het huren van een camper te voorkomen. Ook kom je er achter hoe kamperen met een camper precies werkt.
Het boek is kosteloos en je ontvangt hem via e-mail.

 

Vul hieronder je naam en e-mail adres in. Vervolgens zorgen wij er voor dat je het boek in PDF formaat ontvangt.

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.


Deel dit: