Een camper huren in Beetsterzwaag?

Camper huren BeetsterzwaagAls je op zoek bent naar een camper in Beetsterzwaag, dan is Country Camper Verhuur een goede optie. Het is maar een klein half uurtje rijden naar Leek, waar wij zitten.

We hebben verschillende campers voor je klaar staan en het is altijd mogelijk om een afspraak te maken om de campers te bezichtigen vóórdat je gaat huren.

Jouw voordelen

Je kunt bij ons vertrouwt een camper huren vanuit Beetsterzwaag want we beloven je het volgende:

Superservice: Altijd persoonlijk contact binnen 24 uur
 Betrouwbaar: Uitstekend onderhouden én eersteklas verzekerd
 Toegankelijk: Met je gewone rijbewijs in de campers rijden
 Transparant: All-in; géén reserveringskosten & kilometertoeslagen
 Nette campers: Start je vakantie goed

Als je graag op je gemak wat meer informatie wilt hebben over hoe het is om met een camper op pad te gaan, download dan een van onze gratis boeken. Dat kan hier.

Campers bekijken

Veilig je auto achterlaten

Eventueel is het mogelijk om bij ons op het terrein van de stalling je auto te laten staan. Hij staat dan veilig achter een gesloten hek. Je hoeft dan niet steeds met auto’s heen en weer te rijden.

Natuurlijk is het belangrijk dat als je met een camper op pad gaat dat je dit een vertrouwd gevoel geeft. Je kunt daarom in onze campers altijd met je gewone B-rijbewijs rijden. Dit is het normale auto rijbewijs.

Altijd ANWB verzekerd

Verder zijn onze campers goed onderhouden en is elke camper verzekerd van ANWB pechhulp. Gelukkig komt het niet vaak voor dat hier gebruik van gemaakt hoeft te worden.

Met een camper overnachten bij Beetsterzwaag

Beetsterzwaag heeft zelf helaas geen camperplaatsen beschikbaar, maar er zijn verschillende (min) campings in de buurt die je met open armen ontvangen. Zoals zo vaak gaat het ook op deze kleinere Frieze campings altijd lekker op zijn gemak aan toe.

Hier kun je de verschillende campings in de buurt vinden: http://wijnjewoude.net/recreeren/campings/

Campers bekijken


Voorkant e-book 4Boek over campers. Gratis.

Bestel gratis ons makkelijk te lezen boek met daarin alles om de valkuilen bij het huren van een camper te voorkomen. Ook kom je er achter hoe kamperen met een camper precies werkt.
Het boek is kosteloos en je ontvangt hem via e-mail.

 

Vul hieronder je naam en e-mail adres in. Vervolgens zorgen wij er voor dat je het boek in PDF formaat ontvangt.

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.


Deel dit: