Een camper huren in Bedum?

Camper huren BedumAls je graag een camper wilt huren nabij Bedum, dan kun je bij Country Camper Verhuur terecht. Wij zitten in Leek, dit is een klein half uurtje rijden vanaf Bedum. Leek ligt aan de westzijde van Groningen aan de A7. Je kunt bij ons verschillende campers huren.

Onze beloften

Je kunt bij ons vertrouwt een camper huren vanuit Bedum want we beloven je het volgende:

Superservice: Altijd persoonlijk contact binnen 24 uur
 Betrouwbaar: Uitstekend onderhouden én eersteklas verzekerd
 Toegankelijk: Met je gewone rijbewijs in de campers rijden
 Transparant: All-in; géén reserveringskosten & kilometertoeslagen
 Nette campers: Start je vakantie goed

Als je het belangrijk vind om met een betrouwbare camper op pad te gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij onderhouden onze campers goed en zorgen ervoor dat zij netjes en schoon voor je klaar staan bij de uitgifte.

Auto veilig achterlaten

Als je de camper komt ophalen dan is het eventueel mogelijk om je auto gratis bij ons op het terrein te parkeren tijdens de periode dat je er met de camper op uit gaat.

Campers bekijken

Gratis boek over campers downloaden

Als je voor het eerst met een camper op vakantie gaat dan is het aan te raden om hje hier goed op voor te bereiden. Het is anders dan met een caravan of in een huisje, waarbij je vaak een week of langer op dezelfde plek vertoefd.

Je kunt je goed voorbereiden door een van onze boeken te downloaden, dat kan gratis hier.

Met de camper naar Bedum

Als je van plan bent om met de camper een nachtje in de buurt van Bedum te verblijven, dan kan dat in de recreatiehaven van Onderdendam, gelegen aan de Warffumerweg 12.

Hier heb je de volgende voorzieningen: Water, elektriciteit, douche, toilet, een vuilnisbak en je kunt je chemische toilet hier legen. Helaas is er geen vuilwaterstort (put) aanwezig. Je kunt hier het hele jaar met de camper terecht.

Ook voor boten

De reden dat deze voorzieningen aanwezig zijn is natuurlijk omdat boten van dezelfde voorzieningen gebruik maken. Daarom zijn de voorzieningen buiten het vaarseizoen minimaal (van oktober tot april) omdat er dan geen beheerders in de jachthaven zijn. De voorzieningen die zojuist genoemd werden zijn alleen in het vaarseizoen beschikbaar.

Campers bekijken


Voorkant e-book 4Boek over campers. Gratis.

Bestel gratis ons makkelijk te lezen boek met daarin alles om de valkuilen bij het huren van een camper te voorkomen. Ook kom je er achter hoe kamperen met een camper precies werkt.
Het boek is kosteloos en je ontvangt hem via e-mail.

 

Vul hieronder je naam en e-mail adres in. Vervolgens zorgen wij er voor dat je het boek in PDF formaat ontvangt.

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.


Deel dit: