Camper huren Assen? Country Camper Verhuur

Camper huren Assen – Wij zitten in de buurt

Camper huren AssenAls je op zoek bent naar een camper in de buurt van Assen, kom dan naar Country Camper Verhuur. Je kunt ons vinden  in Leek, dit is een klein half uur rijden vanaf Assen.

Ruime campers
Onze ruime campers zijn een goed onderkomen voor twee tot vijf personen. Officieel kunnen er zelfs tot 5 volwaardige slaapplaatsen 
gecreëerd worden en kunnen er 6 personen in de gordels mee. De campers zijn van alle gemakken voorzien om vrij te kunnen  kamperen.

Sterke motor
Ook tijdens de reis is het een genot om in de campers met hun sterke motoren (115-130 pk) te rijden. Hij is natuurlijk een stuk groter dan een gewone personen auto, en je zit lekker hoog en overziet alles.  

Wil je meer zien van onze campers? Klik dan op onderstaande knop en ontdek wat ze nog meer te bieden hebben!


Campers bekijken

Assen met de camper

Assen bezoeken met camperAssen is de hoofdstad van de provincie Drenthe, en ligt tussen Hogeveen en Groningen in. Assen kun je prima per camper ontdekken. Er is genoeg te doen voor jong en oud. En als je er voor kiest om met de camper een nacht over te blijven heb je in ieder geval deze twee mogelijkheden;

  • Aan de van Hobokenstraat heeft de gemeente een parkeerplaats toegewezen waar je gratis maximaal 3 dagen mag blijven staan. Water kost ongeveer een euro, net als stroom (per 12 uur).
    De afstand naar het centrum is maar een kilometer en je staat er op een rustige plek aan het water. Prima camperplaats dus om Assen te ontdekken!
  • Ook kun je er voor kiezen om 5 kilometer vanaf het centrum van Assen te overnachten op vakantiepark Witterzomer (adres: Witterzomer 7).
    Zoals de naam al doet vermoeden is dit echter geen gratis overnachtingsplaats. De kosten variëren tussen de €20,- en €30,- per nacht.

Wat is er te doen in Assen

wachttoren-kamp-westerbork-361586Herinneringskamp Westerbork (8 km vanaf centrum)
Een bezoek aan dit voormalige kamp in Westerbork is erg indrukwekkend. Er is ook een museum aanwezig en vanuit het museum kun je met de bus naar het kamp zelf. Ook wandelend is dit nog te doen (2,7km). Dit is vooral bij goed weer aan te raden, want het pad gaat door een mooi bos.

Tijdens deze wandeling kun je nog allerlei kennis opdoen over het sterrenstelsel. Ook terug kun je met de bus, dit kost ongeveer 1,5 euro.  

Zwembad De Bonte Wever Assen (1,5 km vanaf centrum)
Dit is niet zomaar een zwembad. Zo kun je er sauna’s vinden, warmtebanken, stoombaden, kruidenbaden en nog meer. Je kunt gewoon overal met je badkleding in en je betaald 1 prijs voor alles, inclusief drankjes.

Het beste kom je tijdens het hoogseizoen met de fiets vanaf een camperplek , want de parkeerruimte voor campers is beperkt. 

Met de camper naar het TT circuitTT circuit Assen (4,5 km vanaf centrum)
Op dit race-circuit worden naast auto en motor races ook regelmatig andere evenementen georganiseerd. Het is zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.

Vooral tijdens trainingsdagen is het er leuk omdat je dan vaak gratis naar binnen mag en overal mag kijken. Tijdens evenementen is het eten en drinken er vaak wel prijzig. 

En nog veel meer
En zo zijn er nog veel meer dingen te beleven in Assen. Je kunt ook heerlijk in  het centrum een terrasje pakken en uit eten gaan. Interessant genoeg om eens met de camper aan te waaien!

Campers bekijken

Deel dit: