5 tips voor als je met kinderen op campervakantie gaat

Als je vraag is: Kun je wel met kinderen op campervakantie? Dan is mijn antwoord voluit: Ja! Het is ons al meerdere keren heel goed bevallen. Hierbij enkele tips voor als je met kinderen op campervakantie gaat. En er is meer!

E-book over ‘met kinderen op campervakantie’

We hebben er veel ervaring mee opgedaan en hebben er zelfs een e-book over geschreven welke hier te vinden en gratis te downloaden is: http://www.countrycamperverhuur.nl/gratis-ebook-kinderen-en-een-camper/

Als je alles tot in de puntjes wilt weten dan raad ik je aan om dat e-book even te downloaden.

Slapen

Het is heerlijk dat de kinderen een eigen slaapplek hebben in de camper. Vooral een alkoof is een slaapplek waar zij erg van kunnen genieten, zowel tijdens het slapen als tijdens het spelen.

Tijdens de reis

Ze kunnen lekker aan tafel zitten tijdens de reis en vermaken zich vaak prima met wat speelgoed of een boekje. 

Tips

  1. 5 tips voor als je met kinderen op campervakantie gaatHet is belangrijk dat de juiste gordels in de camper zitten om de kinderstoelen mee vast te zetten.
  2. Zorg er voor dat tijdens het rijden er geen grote spullen rond slingeren, dit kan erg gevaarlijk zijn bij een noodstop of in scherpe bochten.
  3.  Maak voldoende tussenstops. Zo blijven de kinderen het leuk vinden en kunnen ze regelmatig even hun energie kwijt.
  4.  Verder zijn de zitplaatsen achterin de camper vaak zo gemaakt dat je wat meer rechtop zit als in een personenauto. Hierdoor staan kinderzitjes wat minder ver achterover gekanteld.
  5.  Als de kinderen dan tijdens de reis in slaap vallen, kan het zijn dat hun hoofd te ver naar voren buigt. Dit kun je voorkomen door een extra kussen of opgerolde handdoek aan de voorkant onder het kinderzitje te plaatsen voordat je hem vastmaakt met de gordel.

Meer weten? Gratis e-book!

Als je meer wilt weten over het huren van een camper, download dan ons gratis e-book: ‘Alles wat je moet weten bij het huren van een camper’. Vul hieronder je naam en adres in en je ontvangt hem direct!

Je gegevens zijn veilig bij ons. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam.

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.